Заяву на реєстрацію РРО можна подати через Електронний кабінет

Заява подається через приватну частину (особистий кабінет) Електронного кабінету з використанням електронного цифрового підпису будь-якого Акредитованого центру сертифікації ключів.

В меню «Введення звітності» Вам необхідно обрати потрібну форму заяви заповнити її, підписати та надіслати.

Підтвердженням подання заяви до ДФС є отримання першої квитанції в електронному вигляді, в якій зафіксовані дата та час подання заяви.

Інформація про результати розгляду заяви буде надіслана Вам в електронному вигляді у другій квитанції. Відправлену заяву можна переглянути у вкладці «Вхідні/вихідні документи».

До початку реєстрації РРО надіслати (подати) до контролюючого органу Повідомлення про об’єкти оподаткування за формою №20-ОПП, у якому надати інформацію про господарську одиницю, де буде застосовуватись РРО. Повідомлення Ви також можете подати з використанням електронного цифрового підпису будь-якого Акредитованого центру сертифікації ключів через приватну частину Електронного кабінету.

Окрім того, є маєте можливість переглянути інформацію про реєстри екземплярів РРО та реєстри ЦСО  Електронному кабінеті у розділі «Реєстри».

(Джерело:  Офіс ВПП ДФС)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *