Оновлено реквізити рахунків для сплати до бюджету податків та зборів

 

Держказначейство на офіційному сайті (treasury.gov.ua → «Діяльність» → «Реквізити доходних рахунків») оприлюднило оновлені реквізити рахунків для зарахування надходжень до бюджетів усіх рівнів у 2023 році в розрізі областей, які діють з 01.01.2023.

Водночас ДПС України в інформаційному повідомленні на офіційному сайті (tax.gov.ua → «Прес-центр» → «Новини») повідомило, що для сплати податкових платежів та єдиного внеску в 2023 році актуальними є рахунки, які діяли в 2022 році, окрім нових бюджетних рахунків, які відкриті Казначейством для зарахування акцизного податку з сигарил (коди класифікації доходів бюджету 14020601, 14030601), для зарахування авансового внеску з податку на прибуток підприємств, що сплачується платниками податку, які здійснюють діяльність із торгівлі валютними цінностями у готівковій формі (код класифікації доходів бюджету 11021700). Ці рахунки діють з 01.01.2023.

Реквізити бюджетних рахунків інших територіальних громад залишаються незмінними.

Актуальні реквізити рахунків для сплати податкових платежів та єдиного внеску платники також можуть на сайті ДПС України (tax.gov.ua → «Рахунки для сплати платежів»).

(Джерело: ДПСУ)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *