Рішення про врахування таблиці даних платника в Електронному кабінеті

Відповідно до п. 16 Порядку зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, затвердженого постановою КМУ від 11.12.2019 № 1165, комісія регіонального рівня ухвалює рішення про врахування або неврахування таблиці даних платника ПДВ, яке надсилається платнику податку в електронний кабінет засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням вимог, встановлених ст. 42 ПКУ, Закону України «Про електронні документи та електронний документообіг» від 22.05.2003 № 851-IV та Закону України «Про електронну ідентифікацію та електронні довірчі послуги» від 05.10.2017 № 2155-VIII.

Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: cabinet.tax.gov.ua, а також через вебпортал ДПС України (https://tax.gov.ua/→ «Електронний кабінет»).

Інформацію щодо рішення про врахування таблиці даних платника ПДВ (у тому числі якщо воно було оскаржено в адміністративному / судовому порядку) користувач може переглянути в режимі «Вхідні» меню «Вхідні/вихідні документи» приватної частини Електронного кабінету.

(Джерело: категорії 101.17 ЗІР)  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *